AzRaeL Yönetici
<b>Mesaj Sayısı</b> : 279 Yaş<hr> : 29 Şehir : LüLeburqaz Meslek : Webmaster & Rapper
| Konu: Ve Cisse Marsilya'da Perş. 2 Tem. - 9:28:01 | |
| Olympique Marsilya Kulübü, Beşiktaş'ın Fransız futbolcusu Edouard Cisse ile anlaştığını açıkladı. Fransız kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Cisse ile prensip anlaşmasına varıldığı ifade edildi.
En son AzRaeL tarafından Cuma 3 Tem. - 14:41:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Aqua Başçavuş
<b>Mesaj Sayısı</b> : 101 Yaş<hr> : 31 Şehir : Ankara Meslek : Öğrenci,Webmaster,Grafiker
| |
ByDaNGeRouS
<b>Mesaj Sayısı</b> : 112 Yaş<hr> : 28 Şehir : LÜLEBURGAZ/Kırklareli Meslek : Öğrenci xS
| Konu: Geri: Ve Cisse Marsilya'da Cuma 3 Tem. - 8:10:59 | |
| Bu arada Cisse yeniden MARSİLYA'da xD | |
|
AzRaeL Yönetici
<b>Mesaj Sayısı</b> : 279 Yaş<hr> : 29 Şehir : LüLeburqaz Meslek : Webmaster & Rapper
| Konu: Geri: Ve Cisse Marsilya'da Cuma 3 Tem. - 8:14:33 | |
| Pardon Arkadaşlar Ben Djibril Cisse Sandım :qw: Beşiktaş'lı Edoard Cisse Marsilya'da.Ayrıca Bu Dünün Haberi Eski Bir Haber Değil Kanıtımda Var. Tıkla! | |
|
ByDaNGeRouS
<b>Mesaj Sayısı</b> : 112 Yaş<hr> : 28 Şehir : LÜLEBURGAZ/Kırklareli Meslek : Öğrenci xS
| Konu: Geri: Ve Cisse Marsilya'da Cuma 3 Tem. - 8:28:51 | |
| Burda Cisse Marsilya'da yazıyor xD | |
|
AzRaeL Yönetici
| Konu: Geri: Ve Cisse Marsilya'da Cuma 3 Tem. - 8:35:14 | |
| Evet Beşiktaş'ta Edouard Cisse Varya O Marsilya'ya Gitti İşte.Ama Ben Marsilya'daki Djibrill Cisse'yle Karıştırdım Konu Başlığını Değiştirdim :qw: | |
|
ByDaNGeRouS
| Konu: Geri: Ve Cisse Marsilya'da Cuma 3 Tem. - 9:15:27 | |
| | |
|
AzRaeL Yönetici
| Konu: Geri: Ve Cisse Marsilya'da Cuma 3 Tem. - 14:41:30 | |
| | |
|
Aqua Başçavuş
<b>Mesaj Sayısı</b> : 101 Yaş<hr> : 31 Şehir : Ankara Meslek : Öğrenci,Webmaster,Grafiker
| Konu: Geri: Ve Cisse Marsilya'da Ptsi 6 Tem. - 11:04:06 | |
| 1 hafta önce Cisse'nin menejeri açıklama yaptı ama geç açıklandı heralde.. | |
|