| Dinlediğin Şarkıdan Bir Cümle Yaz ..! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
gNcTuRk Yönetici
<b>Mesaj Sayısı</b> : 281 Yaş<hr> : 29 Şehir : Burgaz Meslek : WebMaster-Blogger
| Konu: Dinlediğin Şarkıdan Bir Cümle Yaz ..! Çarş. 1 Tem. - 22:11:05 | |
| Yalnız kaldıysan, kalkıp pencerenden bir bak...Güneş açmış mı, yağmur düşmüş mü...Dön bak dünyaya... | |
|
| |
UzAyliL78
<b>Mesaj Sayısı</b> : 2 Şehir : Fener BAHÇE
| Konu: Geri: Dinlediğin Şarkıdan Bir Cümle Yaz ..! Çarş. 1 Tem. - 22:38:31 | |
| Üstüme İyilik Sağlık A Dostlar Ceza Rep Yapar Çok Kötü Poslar Boxlarınıza Bakıma Alın A Dostlar Dostlarınıza Yakın Olun A Be Kozlar Sessiz Olana Kurdele Takacaklar Kara Tahtayada Ceza Yazacaklar! | |
|
| |
AzRaeL Yönetici
<b>Mesaj Sayısı</b> : 279 Yaş<hr> : 29 Şehir : LüLeburqaz Meslek : Webmaster & Rapper
| Konu: Geri: Dinlediğin Şarkıdan Bir Cümle Yaz ..! Perş. 2 Tem. - 4:07:04 | |
| Boşalt bi şarjörü üstüme daha Hayat donsun bi noktada vale vezirgandır üstad kokan zamana kelepçe aklım varsın dursun Beni vursun tüm silahlar yok korkum Kargayı besle yok dostum Herşey yalan oldu aniden... Vale - Hayat Donsun Bir Noktada | |
|
| |
ByDaNGeRouS
<b>Mesaj Sayısı</b> : 112 Yaş<hr> : 28 Şehir : LÜLEBURGAZ/Kırklareli Meslek : Öğrenci xS
| Konu: Geri: Dinlediğin Şarkıdan Bir Cümle Yaz ..! Perş. 2 Tem. - 11:17:41 | |
| Neyse ne baş koydum yoluma,yürürüm yok hatam,yok şakam... | |
|
| |
niLay...!! uzman çavuş
<b>Mesaj Sayısı</b> : 134 Yaş<hr> : 28 Şehir : LüLebrgaz Meslek : ögrenci xD
| Konu: Geri: Dinlediğin Şarkıdan Bir Cümle Yaz ..! Cuma 3 Tem. - 2:54:34 | |
| Kimseyi beklemdim , kimseden istemedim hiç kimseye soramazdım o beni bağlar ben yine durmam sor bana pişman mıyım .. | |
|
| |
Fiqénn
<b>Mesaj Sayısı</b> : 184 Yaş<hr> : 29 Şehir : Burgaz Mekann xD Meslek : ÖğğRééncciii xD
| Konu: Geri: Dinlediğin Şarkıdan Bir Cümle Yaz ..! Cuma 3 Tem. - 5:11:28 | |
| - niLay...!! demiş ki:
- Kimseyi beklemdim , kimseden istemedim hiç kimseye soramazdım o beni bağlar ben yine durmam sor bana pişman mıyım ..
Ooooo.... Doğruyu söyleer... Hiç bana gülmez... Sor bana pişman mıyım.. Herkesin günahı boynuna.. Öyle bir adım atarsın.. Düşünmeden gelirsin oyuna... Anlarsın.. | |
|
| |
Aqua Başçavuş
<b>Mesaj Sayısı</b> : 101 Yaş<hr> : 31 Şehir : Ankara Meslek : Öğrenci,Webmaster,Grafiker
| Konu: Geri: Dinlediğin Şarkıdan Bir Cümle Yaz ..! Cuma 3 Tem. - 5:15:02 | |
| İyi Bilirdik Derler Elbet Ardımdan,Bundan Büyük Bir Yalan yok. | |
|
| |
Fiqénn
<b>Mesaj Sayısı</b> : 184 Yaş<hr> : 29 Şehir : Burgaz Mekann xD Meslek : ÖğğRééncciii xD
| Konu: Geri: Dinlediğin Şarkıdan Bir Cümle Yaz ..! Cuma 3 Tem. - 5:19:38 | |
| Bu ara ihtiyacım var sana... Ellerimi sakın bırakma... | |
|
| |
niLay...!! uzman çavuş
| Konu: Geri: Dinlediğin Şarkıdan Bir Cümle Yaz ..! Cuma 3 Tem. - 7:58:21 | |
| Seni iLk gördüğüm günü var ya , içimi içimden duyan var ya , gel gibi kal gibi gün gibi bugün gibi ... | |
|
| |
Fiqénn
| Konu: Geri: Dinlediğin Şarkıdan Bir Cümle Yaz ..! Cuma 3 Tem. - 8:13:30 | |
| Sadece bir gece seninle eksiksizim... | |
|
| |
ByDaNGeRouS
<b>Mesaj Sayısı</b> : 112 Yaş<hr> : 28 Şehir : LÜLEBURGAZ/Kırklareli Meslek : Öğrenci xS
| Konu: Geri: Dinlediğin Şarkıdan Bir Cümle Yaz ..! Cuma 3 Tem. - 8:22:31 | |
| | |
|
| |
Fiqénn
| Konu: Geri: Dinlediğin Şarkıdan Bir Cümle Yaz ..! Cuma 3 Tem. - 8:41:17 | |
| Üryan geldim yine üryan giderim... var mı elde ölmemeye fermanım..Azrail gelmiş can talep eyler... Var mı var mı ölmeye dermanım ? | |
|
| |
ByDaNGeRouS
| Konu: Geri: Dinlediğin Şarkıdan Bir Cümle Yaz ..! Cuma 3 Tem. - 9:18:47 | |
| Bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin,bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin... | |
|
| |
Fiqénn
| Konu: Geri: Dinlediğin Şarkıdan Bir Cümle Yaz ..! Cuma 3 Tem. - 9:19:45 | |
| Karla karışık yağar hüzün.. | |
|
| |
niLay...!! uzman çavuş
| Konu: Geri: Dinlediğin Şarkıdan Bir Cümle Yaz ..! Cuma 3 Tem. - 13:15:09 | |
| Yok olup gitsem de sonumu görsem de ölümü tatsam da yenilmem yinede senin için bütün zaferlerim ..!! | |
|
| |
Fiqénn
| Konu: Geri: Dinlediğin Şarkıdan Bir Cümle Yaz ..! Cuma 3 Tem. - 14:34:08 | |
| Bu şarkıların ilham perisi Benim sevgim dünyadan ötesi Seviyorum demiştim bikeresi Bu kalbim sevgi esiri ... | |
|
| |
niLay...!! uzman çavuş
| Konu: Geri: Dinlediğin Şarkıdan Bir Cümle Yaz ..! C.tesi 4 Tem. - 6:07:05 | |
| vayy Sözlerini unutmuş en sevdiği şarkının ... Bakmş ne geçmiş geçmiş ne gelecek gelecekmiş .. uçmayan kuş , kesmez bıçak , hiç atmayan bi kalp iki yalnız bir gemide anısı var sadece... | |
|
| |
Fiqénn
| Konu: Geri: Dinlediğin Şarkıdan Bir Cümle Yaz ..! C.tesi 4 Tem. - 15:03:45 | |
| Ben ki sevmekten hiç usanmammm | |
|
| |
niLay...!! uzman çavuş
| Konu: Geri: Dinlediğin Şarkıdan Bir Cümle Yaz ..! Çarş. 8 Tem. - 10:41:15 | |
| Farz et sarp yalnızsın yoktu zaten o ya da bi başkası halimden anlaşılır tüm dünyann yükünü omzumda taşıdım..!! | |
|
| |
ByDaNGeRouS
| Konu: Geri: Dinlediğin Şarkıdan Bir Cümle Yaz ..! Perş. 9 Tem. - 3:02:08 | |
| Başka erkekler geçecek bensiz,Didem,didem,didem,didem xD saçma lan xD | |
|
| |
Fiqénn
| Konu: Geri: Dinlediğin Şarkıdan Bir Cümle Yaz ..! C.tesi 1 Ağus. - 4:06:38 | |
| pişmanlık... perişanlık.. çekilmesi en güç dertmiş... | |
|
| |
| Dinlediğin Şarkıdan Bir Cümle Yaz ..! | |
|